Wednesday, February 11, 2009

TETIBA TERIKUT PERANGAI SI ECHA....

aku pun tak tau kenapa aku tetiba takder mood semacam ajer..aku perasan perangai aku ni dah berlarutan dari ari isnin baru ni yakni 9.2.2009...aku jadi takder mood nak buat keje..malas nak buat keje..sedang dalam mesyuarat ajer aku kuar bodoh ajer dari blik mesyuarat..walhal tengah catit minit..bos aku pun pelik..sempat jugak bertanya..emie..awak pencatit minit kan?..aku angguk..pastu dier menjengukkan sedikit kepala melihat kertas catitan minit aku yang kosong dan lengang ajer..sambil berkerut dahi orang tua tu..dier pun kata...tapi takder minit pun..sambil lewa aku menjawab...nanti aku tanya orang2 yang suka bercakap tadi tuh...terus aku kuar...uuhhh..haprak punya pa..sebelum ni aku tak macam ni..apa salah aku..apa dosa bos aku tuh..kesian dier..ni pun aku dah himpun 3 minit mesyuarat yang aku langsung malas ambik tau n malas buat..keje2 lain pun macam tu jugak..buat derk ajerk..yang aku tau buat masa ni..aku malas n takder mood...kenaper perangai echa berjangkit kat aku...penah ker aku tido satu dorm n katil ngan echa...kalau tak penah...kenaper ader jangkitan kuman tu kat aku..ish echa ni..virus yang teruk sekali...

5 comments:

~aSHa~ said...

ko ada probs ke? jom makan dulu...aku kalo ada probs..aku suka makan, makan dan makan..hngga ada la org perasan bahawa aku time tu ada probs..makan tanpa henti dan segan

umi airol.. said...

aku bukan apa zidah..aku takder probs pun aku kuat makan..tapi kali ni aku kurang makan...aku tak selera...aku mual tengok makanan...mungkin sebab sebelum ni aku suka makan kot..tu yang tetiba hilang selera makan..walhal perut aku ni keroncong yang amat...

.:Iz-aNn (",):. said...

pembawakan cam aku kut...hahaha...
manalah tau rezeki bulan feb ni...hehehe...

umi airol.. said...

itulah kan zan..sempena valentine day ni..aku bagi bebi lagi kan..seronoknyer..tapi takper..aku akan confirmkan nanti...dah confirm aku bagi tau...

sya's said...

nape lak aku neh??? hehehhe... aku rasanya takde sebarkan virus pada ko.. rasanya izan kot yg sebarkan..bukan aku.. hehehhe