Friday, June 5, 2009

GAMBO UMAH AKU













HEHEHE...ok kengkawan..inilah dier sikit gambo umah aku...sori pijot lambat update untuk ko...rumah aku tak seberapa ler nak dibandingkan dengan orang lain..tapi cukuplah semua ada...simple ajer..rumah pun tak besar...untuk 4 orang akan datang..luas lagi ler...heheheh


8 comments:

Mama Lyna said...

behnya dah ada umah sendiri...jeles aku...aku nie duk kuarters gomen jer...

aLoNg@Na said...

sama la kita....

umi airol.. said...

erkk..sebenarnya aku dah beli umah ni 2 tahun..tapi malas nak update..memandangkan izan n pijot membuat permintaan, so, aku tunaikan jua...taklah besar, tapi selesalah untuk didiami...

~aSHa~ said...

dulu aku pernah request kan...tak tayang pun...uhukssss....

.:fyzz:. said...

tahniah emie...yer la dh dua thn dh ko beli umah..aku nih insyallah tak dak aral hujung thn nih la pindh umah (kalau cf semua dh clear)...simple n nice la umah ko nih emie...emie aku sajes kan ko nih emie ko letak la bunga kt sudut kt ruang tamu ..msti lagi santek...(niway tq sbb penuhi rekues aku nih..tp dh dekat setahun aku rasa heheheheheh...

umi airol.. said...

heheh..zidah..ko jgan marah yer...ko kan dah penah tengok live umah aku..heheh...zidah lebih mengetahui ler selok belok umah aku nih...so, bley tanya zidah jugak...jgn marah yer zidah...aku ni request umah ko..tak jugak nampak batang idung umah ko tuh..uhukss..

anjos_gojes said...

emieeeee...aku ni koling r. santek umh ko ye..

Diarihatiku1976 said...

lawo umah awk.. takpelah..kecik pun umah kita sendiri... sampai bilan nak menyewa dan duk kuaters ... kalau ada rezeki beli yg kecik-kecik pun takpe...