Thursday, August 13, 2009

SORI DAH LAMA TAK UPDATE....



ok kengkawan, sori dah lama tak update blog aku nih..aku teramat lah bz nyer...tak tau kenaper..hari2 balik kul 7 petang pun, keje tetap tak siap2...aku kan pa sejati..hehehe...ok untuk tidak menghampakan sesetengah kengkawan aku ler...yang sudi nak tengok aku terkini..bley..ni aku tepek gambo terkini aku..yang telah 8 bulan mengandung...32 minggu...sekejap ajer aku rasa..midot dah lepas, aku plak tunggu turn..tak lama lagi nogha plak...heheh..so, ini untuk tatapan korang yer...

9 comments:

aLoNg@Na said...

rindu kt nko emy..ko ttp menten ek,even pegnen..bdn nko still cenggitu,cma perut nko je yg mbesor..mg dpermudahkan kelahiran nti ek..

.:Iz-AnN (",):. said...

sama cam along gak...tulah yang aku nak kata...hehehe...

~aSHa~ said...

uish muncung ke depan ke...ni taksiran yg tak kira tepat gak..kalo muncung ke depan hero...tapi harap2 pompuan la..leh sepasang...watever janji ko n baby sihat ye

umi airol.. said...

tima kasih puji aku..heheheh...aku pun rasa lelaki kali ni..tapi takper..aku scan nanti minggu depan..akan maklum balik..suami aku pun nak lelaki lagi sorang..aku plak tak kisah..janji sihat...doakanlah aku yer kengkawan..dipermudahkan segala urusan...tima kasih..nanti aku update blog lagi...

.:fyzz:. said...

ko tetap cun walaupun berbadan tiga eh dua..heheh ..ha la rindu kat ko emie...aku pun sama la.moga ko dpt baby yg sihat..tk kisah la boi or gal..asal selamat AMIn...

umi airol.. said...

tima kasih kepada kengkawan yang ambik berat pasal aku...insyaAllah..aku kalau takder apa masalah, lepas raya bersalin..risau jugak..takut pun ada..aiyarkksss...

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

erm..idup lagi ko yer..jgn mara yer..nak posyer nih..kekekek....mintak mahap mintak hampun yer..mak buyung...bb ko laki ke garl..aku nyer bb ni boy..asyik men futsal jer kat dlm nih..aku baru 6 bulan..hujung bulan sebelas baru due..erm...patut ler besar perut ko tuh..dah 8 bulan yer...erm moga2 ko terus sihat yer..jgn ler keje rajin bebeno kalo gamaknya memang tak siap keje ko tuh...kekekek

*Miss Geli^ said...

ok la..permohonan maaf diterima..

umi airol.. said...

hehehehe..macam2 ko ni azah..anyway, kita ni kira bersalin tahun sama lah yerk...ihiksss...ko pun jgn buat keje berat2 sangat..aku sampai skang tak tau status anak aku ni..gal ke boy..nanti confirm aku bagi tau yerkkk...