Monday, December 14, 2009

TOLONG AKUUUU!!!!

sapa nak tolong aku join contest..aku dah try nak link yang ni..tapi tak jadi..nak iklankan pun tak pandai...bongok tul aku nih..sapa nak tolong ni..aiyarksss...sudi2lah ym aku yer...tq

3 comments:

lin_cute said...

ko cam aku gak lah mie...tak pandai nak masuk2 contest...tu yang tak pernah nak join...tapi kalau ko dah pandai...jgn lupa ajar aku plak tau

.:fyzz:. said...

aku pun tak penah masuk kontest emie..tak pandai gak..sbb tak penah belajaq..heheh..suh la yg terer2 spt zidah,izan,ejan..dh terer ajaq aku ngan lin plak ok..hihiks

.:~e'mie~:. said...

ermmm..kesiannyer kita kan..aku tu pasal ler tak penah join kontest..heheheh...