Tuesday, June 1, 2010

tq to kawan aku sorang ni...

terima kasih sangat2 kat kawan aku ni coz telah mencuba sedaya upaya untuk mencantikkan blog aku..walaupun aku mengomel n cerewet..hatta dier jugak mengomel tak larat nak melayan aku..tetapi dier tetap makbulkan permintaan aku yang agak..aku kira ok lah kan...dan keputusan nyer adalah amat memberangsangkan aku ler..tuan empunya blog ni..kahkahkah..tq sekali lagi..memang dari dulu pun..dier jer ler yang sudi melayan kerenah membaik pulih blog aku..blog ker..fotopages ker..apa2 jer lah..kihkihkih..tq yer..jgn marah aku..esok ko kena punch kad kat aku..n update blog aku lagi...kihkihkih...ko jgn boring ngan aku tau..nanti ko cepat tua macam gambo ko yang 20 tahun akan datang tuh...uhukkss...

3 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

chaiitt...aku jugak...suh orang lain la...

..nOj.. said...

aku pun nk suh dia jugak. tunggu

{ e'mie } said...

cait...kahkahkah..itu noj..aku minta tolong ko...ko tak sudi..sibuk..tengok izan tuh..sibuk pun, dier still nak layan aku ni..kahkahkah..walaupun izan berleber..dier tetap siapkan assignment dier dengan begitu jayanya n cemerlangnyer...