Wednesday, December 9, 2009

abang airol setelah lama berpantang jugak...

bergambo kat patung mc d pujaan abang eyoi..
kat watson

abang eyoi n aku hari ke 45 pantang

excited nak lompat turun dari escalator

tangan tu asyik peace ajer...sayang dier..


ni ler gambo aku n abang eyoi lepas aku abis pantang yakni hari ke 45...layan ajer lah gambo ni..banyak lagi gambo nak tunjuk, tapi slow2...


5 comments:

..nOj.. said...

wei ni kt mane? mcm ecm je keadaannye... tp ecm dh ade mcD ke? aduhh lapo mekdinye...

.:fyzz:. said...

wey 45 hari ko dh jalan2 dh ke wey...?tp ok la tuh 45 hari..semalam borak2 on phone ngan azah..dier dh naik keta (drive sendiri)...kira ibu2 zmn skrng punya trend la..hehe..
amoi airol mmg dh ensem skrng nih..mmg encem tp mkin2 encem..hihiks

~aSHa~ said...

ehehehe ibu zaman la ni....gitu ar..terpaksa berdiri sendiri...

lama tak pg watson..uhuhuhu...

~ umie_muaz~ said...

noj ~ ni kat megamall ler..

fyzz ~ aku kalau ikut hari ke 12 dah tak berbarut, sumer keje rumah aku buat sendiri..pegi beli barang nak masak..pegi ofis dalam pantang nak siapkan minit mesyuarat..hehehe..airol skang berdikari sendiri sambil jaga adik

asha ~ pegi watson pastu guardian (survey harga dulu), oleh kerana murah kat watson ubat gigi abang airol, aku pun sebat terus...

.:fyzz:. said...

yer ke emie..jaga2 wey..(tp nak nasehat pun dh abis pantang dh.heheh nnti aku tunggu anak ko yg ke 3 lak yer aku nasehat..hihiks