Tuesday, December 8, 2009

jom join aku...

jom join aku...

http://www.catcheye.com.my/?r=16224

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia dan mempunyai keahlian mencecah 15,000 orang sekarang...

Apa yang menariknya tetang catcheye adalah korang akan dibayar untuk setiap iklan yang korang lihat disini..mudahkan..klik2 ajer iklan tak sampai seminit dah dapat duit..korang akan dibayar sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan, korang menaja 10 orang di level 1, kemudian orang bawah korang plak menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, korang akan memperoleh RM11 jika sehari dier orang klik untuk 1 iklan..bayangkan, kalau dier orang klik 10x, korang akan peroleh RM11 x 10 = RM110, jika sebulan korang kiralah...RM110 x 30 = RM3,300..!!!! Wow!! menariknyer kan...

Jom sertai aku..benda ni 100% PERCUMA!!! tak perlu modal, cuma perkenalkan 10 orang ajer kat link korang..benda free kan..takkan tak leh nak join..trylah skrang, korang takkan rugi apa2..jangan tunggu orang lain mendahului korang..ini bukan penipuan, tak caya, try lah...

Ni aku bagi cara2 nak join...

1. First, Klik Disini

2. Klik join catcheye now

3. Isi maklumat diri, ic dan alamat (penting sebab cek akan dihantar berdasarkan maklumat ini selepas cukup RM50)

4. Jawab soklan n jawab: soalan 1 jawab 'A', soalan 2 jawab 'B' n soalan 3 jawab 'A' (jika jawapan korang salah, pendaftaran korang tidak diterima)

5. Klik 'agree and proceed'...ok siap..

kemudian....

1. Klik sign in

2. Lepas sign in, klik reward panel

3. Korang lihat kat akaun korang ader RM1 (bonus) dan link korang

4. Copy link korang n gantikan link aku ni dengan link korang

5. Postkan risalah aku ni kat korangnyer blog ker aper ker & email ler kat kengkawan

6. Try lihat tak sampai sebulan kalau korang rajin, korang dah dapat 10 orang kat level 1..Percayalah sebab benda ni percuma...



5 comments:

.:fyzz:. said...

menarik gak nih..tp skrang bz skit la emie..tp tuh la..menarik2..ko baru join ke?

~aSHa~ said...

bleh ke join kalo dah join pengiklan lain?

~ umie_muaz~ said...

asha : bley ajer..coz aku n yang lain2 ni sumer join banyak..try ajer zidah..mana tau ader rezeki skit2 pun ok lah..
fyzz : takper, ader kelapangan ko buat, perlahan2..kot2 bley buat sampingan kan...

~aSHa~ said...

ok ti aku try..skrg ni nak bukak blog pun curi..sdg isi markah dlm hrmis tuk pegawai2 ni...tak kan bos nak key in sendiri markah tuk pegawai2...

~ umie_muaz~ said...

hehehe..betul tu zidah...aku hrmis ader orang buatkan, tapi markah aku isikan...