Wednesday, March 31, 2010

BARANNYER AKU....!!!

eee...barannyer aku...geram..bukan aper..hphone aku ni..komputer pun satu..kabel phone aku pun satu..bapok lah banyaknyer gambo2 terkini aku n family..tapi takleh nak dunlud..hari2 pun aku try dunlud..tapi takleh nak terima di komputer aku..bila tiba step ke 4..mulalah komputer aku stuck..pastu takleh dunlud..mengom..ngan aku sekali mengom..nak marah ni..kat sapa aku nak marah ni..korang ker?..bley pinjam hphone nojah tak..nak ambik gambo n dunlud..bley tak noj?...

4 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ummi ngandung gini ar...asik nak baran tak tentu pasal jek...baper bulan dah ko mie???

::Mamalyna:: said...

hahahah...betul2, mintak ngan nojah, die hpone canggih..

.:fyzz:. said...

kuang ajaq punya komputer n hp kan emie..meh aku tlg..tlg tengk je la heheh..aku pun tak reti nak repair...
ha tui tuh ko pinjam je blekberi nojah..senang skit nk dunlod gambo...:)

{ e'mie } said...

kihkih..aku dah 3 bulan izan...nojah tu kedekut sangat..tak pelawa langsung aku pinjam hphone dier..takper..nanti aku beli plak blueberry..baru tau..tunggguuu...